12 личности  - някои много важни, други не чак толкова, влязоха тази вечер във второто издание на ВИП Брадър. Кои са, какво казаха, как изглежда ВИП Брадър 2, вижте в слeдния ред:
 
Хронология на Старта

“Сезонът на двойките”, както бе обявен от Нова телевизия, започна с тричасов Live, много реклами и само едно прекъсване на картината. В началото Райна и Константин (това е победителят от ВИП Брадър 1, Райна му е половинка в живота – поп фолк певци по професия) представиха на зрителите дома, който през следващите 29 дни ще бъде в центъра на светските хроники.

В кичозния двор видяхме миниголф игрище с 5 дупки, самоподгряващи се седалки, врата към тайна стая, воден бар и храсти, оформени като детски плюшени играчки. Новото вътре е шезлонг за масажи и процеп на пощенска кутия в стената. Спалнята е в черно, а концентричните кръгове по вратите напомнят дизайнерския дух на 70-те. Допълнителни орнаменти – цветя по черните чаршафи. Първи в къщата влезе
 
Ники Китаеца

Истинско име: Николай Първанов. Бивш футболист и фотомодел в Милано, който твърди, че Азис е първият му мъж в леглото. Във видеовизитката му видяхме как Азис чисти апартамента с прахосмукачка на фона на Куин, а Китаеца сподели “Василка е идеалната жена. Готви по 4 пъти в седмицата и прави секс по 3 пъти на ден”.

Първа реплика в къщата: “Пикае ми се, а тоалетните са още заключени”. Организаторите отключиха вратата към спалнята и съответно към тоалетната едва след влизането на всички съквартиранти в къщата.
 
Десислава

Поп-фолк певицата е родена в Раднево, но израства в Гълъбово. Завършва Техникум по енергетика и сподели пред камерите, че е можела да стане най-сексапилният огняр, но предпочела договора с Пайнер.

Първите чалга песни изпяла със сълзи на очи, защото не харесвала този тип музика. Преди няколко години тя вдигна сватба с рокля за 18 000 лева, но не след дълго се разведе. Влезе в къщата много трудно, сякаш за първи път стъпва на токчета. До края на вечерта остана най-притеснена от всички.
 
Веселин Данов

Общински съветник от Варна, син е на починалия конституционен съдия и председател на Конституционния съд Христо Данов. С гордост споделя, че притежава 15 милиона евро. Започнал е бизнеса си още през 1986 г. с незаконния тогава чейндж на валута, за което влиза в затвора и... там попада на хора. А именно Ахмед Доган и компания.

Веселин има хотел на брега на морето и се шегува, че на любовниците си купува по-евтини коли, отколкото на съпругата си, за да има йерархия. Спазва еврейската максима да държи една трета от благосъстоянието си в злато, една трета в недвижими имоти и последната третинка в брой. Въпреки 15-те милиона обаче, изглеждаше доста неуверен в себе си и потърси спасение в пресилено кавалерство.
 
Венета Райкова

Родена в Попово през 1974 г., тя не обича да говори за семейството си. “Първите 7 години от моя живот са затворена страница”. ТВ водещата има две висши образования - право и икономика. Пред ББ сподели: “В студиото обичам да се правя на тъпа, но после другите реват.
Снимах се в мъжки списания за пари. Не обичам светските партита. Вечерям вкъщи, а не на партита. Когато Тишо ми предложи брак, му казах “Не пия, не пуша, не изневерявам, но ям много. Ако можеш да ме изхраниш, добре, съгласна съм”.

При влизането си в къщата Венета се прекръсти и каза: “Какво се правите на изненадани”
 
Тишо

Участникът в първия сезон на Биг Брадър, който два пъти прави секс пред камерите. Тогава той като на шега споменаваше, че Венета Райкова е неговият идеал за жена, но за Коледа тя взе, че му изпрати в къщата подарък – чорапогащник, който е носила. Тишо разказа, че с Венета отишли в Бели Осъм, за да запазят дата за сватба, но водещата на “Горещо” казала “Искам да се оженим още днес”. Кметът намерил спешно две свидетелки и венчал известната двойка, както си били по дънки.

Реплика при влизането: “Back in the game”
 
Росица Новева

Наричана българската Анна-Никол Смит. Тя е бизнеспартньор на 97-годишния хотелиер Иван Зографски. Заради екзотичния си вид няколко пъти е получавала роли на японка в киното.

“Обичам съпругата на Иван, толкова, колкото и тя ме обича” – с тази реплика Росица се измъкна от неудобния въпрос на водещия “Вярно ли е, че наследниците на г-н Зографски не ви обичат?”. Бизнесдамата сподели, че много обича камери и си закачи токчето при влизането в двора на къщата.

Поведението й силно ни притесни и си спомнихме баналната шега за хапчетата и нередовното им взимане.
 
Катерина Евро

През 1980 г., само на 24 години, “Оркестър без име” я направи звезда. Баща й е албанец, дошъл в София, за да учи в Консерваторията. Катето се появява на корицата на соц списанието Лъч още на 16-годишна възраст. Демокрацията й даде възможност да се съблече и за Плейбой. Любимият й фитнес е градинарството. Във видеовизитката запалената левскарка каза “Съквартирантите да се готвят за голямото чистене”

Реплика при влизането: “Поканена ли съм на вечеря? Много сте тихи!”
 
Калин Вельов

Барабанист, чиято майка се опитала да пренасочи към китарата и други инструменти, но безуспешно. Следва в Холандия, където става част от групата Project 2000. Не пие, не пуши, кара велосипед и обикаля планините с палатка. Твърде неочаквано за барабанист, нали?

Идеалът му за женска красота е Маги Желязкова, а Ники Кънчев го изпрати в къщата с многозначителното “Внимавай какво си пожелаваш!”
 
Маги Желязкова

Черната перла на модния форум призна, че понякога й се иска да бъде шведка с руса коса. Тя стъпва на модния подиум още 16-годишна. През 2003 г. става Мисис България, версията на Мис България за омъжени жени. Ще запомним видеовизитката й с кадрите, в които мие чинии с короната и лентата от конкурса за Мисис България. Маги Желязкова се е снимала в два клипа на Азис и призна, че в родословието си няма африканци.
 
Здравко

Г-н Янакиев от Приморско, победителят от първия сезон на ББ. Именно в къщата той научи, че ще става баща. Влезе в студиото с въпрос към Ники Кънчев: “Ти докога ще водиш тук?”
Здравко призна, че от известно време не живее с Христина, майката на детето му. Той влезе отново в риалити шоуто с молба в ефир: “Искам да се оженя за Христина в къщата на Биг Брадър”. Ники Кънчев обеща, че в петък ще получи отговор и ако той е положителен, сватбата трябва да се състои преди 1 април, когато започват номинациите.
 
Петя Павлова

Певицата, известна в близкото минало като Пети Пол. Разказа, че пристигнала на летище Хийтроу с два куфара дрехи, 80 лева и нито дума английски. “Не искам да съм на корицата на Вог, а на корицата на Монокъл” – заяви амбициозната дама, която от две години си няма приятел.

С голяма гордост Петя сподели, че Али Джи я питал за рецептата й за мусака.
 
Азис

Роденият в сливенския затвор Васил Траянов Боянов има 13 естетични корекции само на устата, а след операция и 21-сантиметров пенис. “Аз съм най-интересната личност в държавата. Докато съм в къщата улиците ще бъдат пусти, защото всички ще гледат мен. Ще стана министър на културата и трябва да свикнете с това”.

Реплика при влизането:
“О, Боже, бъди с мен!”
 
След като 12-те участника в шоуто се разцелуваха лицемерно (слабо казано) и си размениха куп любезности, в студиото Ники Кънчев даде старт на първите коментари по техен адрес. Ето някои от тях:
 
Кристина Патрашкова: “Прогнозирам много свирепа битка между звездите кой да бъде номер едно”.

Евгени Минчев: “Росица Новева е лъжливото овчарче”.

Георги Коритаров: “Много цесекари има в къщата. Поне съм спокоен, че ако не в шампионата, то поне в къщата ще спечелим”.

Психоложката на ББ: “Здравко е като сериен убиец, който се връща на местопрестъплението”.
 
Миналата година ВИП Брадър спечели Константин и коментарите бяха, че хората са го съжалили за тормоза, който половинката му Райна оказваше всеки ден. Дали и този път ще спечели някой изтерзан Ромео? Кой знае!
 
--------
 
Имате ли мнение по въпроса? Споделете го в блога на Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase